06 January 2011

.:: SEMESTER BARU:..

assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah semester baru untuk semester ke5 bagi tahun ke-3 sudah pun bermula.. Semester kali ini ada 6 subjek semuanya.. insyaallah dengan kedatangan semester baru ni, pasti ada azam baru yang ditanam diri.. insyaallah akan menjalankan segala tanggungjawan dam amanah dengan sebaik mungkin. semsetr perlu lebih rajin lagi supaya pointer tidak jtuh mcam semester lepas.huhu..

Hari selasa yang lalu, baru sahaja dapat keputusan peperiksaan semester yang lepas, agak kecewa sedikit sebab pointer jatuh daripada semester yang sebelumnya.. walaupun jatuh, alhamdulillah setimpal dengan usaha yang dilakukan dan tahap kemampuan yang telah dilakukan.. jadi, tidaklah begitu kecewa sangat sebab semester lepas memang baca buku last2 minute. tapi, insyaallah semseter ini akan cuba yang terbaik. semester ni pulak akan berpraktikum insyallah di Sekolah Methodist ACS, Ipoh.. semoga Allah mempermudahkan segala urusanku. amin...

Buka semsetr sahaja dah ada meeting.. huhu.. kena terima semua cabaran ini.. walau sesibuk mana pun kita tanggungjawab kita pada Allah dan Islam jangan diabaikan. segala tanggungjawab dan amanah tersebut akan kita jawab di akhirat nanti.. selagi mana mampu melakukannya, kita perlu buat yang termampu dan terbaik.

p/s: teringat family di kampung halaman.. walaupun kita berbeza, tapi saya sayang kamu semua..

No comments: